Nyheder

Ny energispareordning 2021

Billigste elselskab
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at de stigende elpriser har sat sit præg på vores økonomi. Heldigvis ser prognoserne for strømmen mere optimistiske ud, og det virker til, at de høje elpriser snart hører til fortiden.

Energispareordningen slutter ved udgangen af 2020

Regeringen er åben overfor at beholde håndværkerfradraget

Hver tredje husejer er ikke kendt med reglerne inden de renoverer

Tilskud varmepumper
De energibesparende fordele ved en varmepumpe er store. Bolius har bl.a. regnet sig frem til, at en varmepumpe kun udleder omkring halvdelen af den CO2 som bliver udledt af et oliefyr.

Ændring af tilskudssats til luft/luft varmepumper

Regeringen er fast besluttet på at bevare håndværkerfradraget, da det giver incitament til boligejere til at energirenovere.

Hver tredje boligejer vil energirenovere, men synes det er for dyrt

Ifølge en ny energianalyse fra Dansk Byggeri, så kender hver tredje huesejer ikke til reglerne ved en renovering. Det drejer sig specifikt om de regler, som er gældende i bygningsreglementet BR18.

Håndværkeren er den mest anvendte adgang til energirådgivning

tilskud varmepumpe
Energistyrelsen er kommet med en ny tilskudsværdi til luft/luft varmepumper. Den nye ændring træder i kraft d. 15-08-2019, og den betyder, at ansøgninger om tilskud til luft/luft varmepumper efter denne dato vil være omfattet af den nye ændring.

FDM fremsætter forslag om tilskud til ladebokse

Det øgede fokus på klimaet og vedvarende energi de seneste år, har gjort at mange boligejere gerne vil investere i energioptimeringer til deres bolig. Sådanne tiltag er dog desværre ikke billige.

DET HAR VORES KUNDER FÅET UD AF ENERGIKØB …

Vejledning i topklasse

Super service, hjælpsomme personer kan stærkt anbefale jer.

Vi fik hjælp hele vejen

Har INTET at klage over, men mange roser til EnergiKøb.  Jeg repræsenterer en lille andelsboligforening hvor vi har udskiftet 30 varmtvandsbeholder, med oplysning om at vi kunne få energitilskud, som jeg intet ved noget om. Jeg kontaktede EnergiKøb og kom i kontakt med Martin, han klarede det hele smertefrit og hurtigt for mig. Professionel, meget venlige, har styr på det, rigtig god service, jeg kan varmt anbefale EnergiKøb og mange hilsner til Martin.

Hurtig ekspedition

Oplevede en hurtig , venlig og saglig ekspedition af min ansøgning. Kan varmt anbefales.

Håndværkerne anbefaler

Nemt, smart og sparer os håndværker for en masse arbejde 👌👍

God og hurtig hjælp

Meget tilfreds med det stykke arbejde energikøb har haft gjort for mig, i mit energisparende projekt.
De gav en god og hurtig hjælp og var der når man havde brug for dem.

Kun positive ting at fortælle om

Yderst effektive, styr på tingene, kun positivt at fortælle om her. Martin hjalp mig med at få det energitilskud som jeg var berettiget til, hvor andre firmaer prøver at give en noget lavere standart pris og score resten selv. (Det i hvert fald min oplevelse)
Selv da jeg fik fjumret rundt med mit konto nr. rettede de fejlen på sekundet jeg skrev nærmest. Virkelig en positiv oplevelse, hvis bare man kunne få den service andre steder

Imponerende og hurtig service

Jeg skulle have udskiftet mit gamle koksfyr til nyt pillefyr. Montøren gjorde mig opmærksom på, at jeg ved at skifte til en mere miljørigtig varmekilde, kunne få udbetalt et kontantbeløb fra staten – han fortalte, at det letteste var at kontakte Energikøb. Jeg kontaktede derfor Energikøb og kort efter at have udfyldt papirer og leveret dokumentation, fik jeg udbetalt et pænt kontantbeløb, som svarede til ca. 7% af prisen på det nye pillefyr. MEGET imponerende service. Kan varmt anbefale Energikøb.

Stor ros for god vejledning

Jeg fik hjælp til at indhente tilskud til min energi renovering. Tænk at man kan der overhovedet. Tak for god vejledning. Stor ros herfra.

Send dit varmeanlæg på sommerferie og opnå besparelser på varmeregningen

Byggeriets Energianalyse offentliggjort her i 2019 viser, at 40 % af boligejerne spørger en håndværker om råd til energirenovering. Det betyder, at håndværkeren er den mest anvendte kilde til rådgivning om energirenovering.

Der skal mere fokus på energirenoveringer

FDM har fremsat et forslag, som netop skal give et økonomisk tilskud til dem der vælger at investere i en ny elbil.

Anlægsloftet spænder ben for den grønne omstilling

Der kan være store besparelser at hente om sommeren, når vejret bliver varmt og du ikke længere har brug for at opvarme din bolig. For mange betyder det varmere vejr, at man skruer termostaten på radiatoren i bund, men det lukker dog ikke helt af for dit varmesystem.
Follow a manual added linkFollow a manual added link

En tiendedel af varmepumper bliver installeret med fejl

Der er oftest fokus på populære og kontroversielle emner, som oksekød, flyrejser og elbiler i klimadebatten, hvilket også er vigtige indsatsområder i den samlede grønne omstilling. Dog kan der være en tendens til, at man kommer til at overse andre områder såsom energieffektivisering af bygningsmassen.

Udviklingen gik den forkerte vej i 2018

Mange kommuner har brug for at få renoveret eksisterende bygninger som skoler, institutioner og deres infrastruktur, men i øjeblikket sætter anlægsloftet en stopper for denne udvikling.

Der skal flere penge til overskudsvarme

En undersøgelse omfattende 200 boligejere viser desværre, at på trods af at de fleste af dem er tilfredse med den varmepumpe, som de har fået installeret, så er ca. hver tiende af dem ikke tilfredse med deres nye varmepumper ift. de forventninger som de havde til den inden installationen.

Vækst i varmepumper

Hos Energikøb er vi skuffet over at se, at CO2 udledningen i Danmark steg i 2018. Vi håber det giver stof til eftertanke hos politikkerne og vi opfordrer til en re-vurdering af afskaffelsen af energispareordningen.

Nye skærpede krav til solcelleanlæg, vindmøller og kraftværker

Regeringen står til at ville afsætte flere penge af til virksomhederne, så man kan udnytte deres overskudsvarme. Samtidig er man klar til at støtte op om en certificeringsordning, som skal sørge for, at virksomhederne ikke udnytter pengene til overskudsvarme ved at generere mere end de behøver.

Åbning af ny skrotningsordning for gamle brændeovne

Her i Danmark, er vi meget glade for varmepumper. Salgstallene for 2018 fortæller os, at de kun bliver mere og mere populære.

Nu er det ulovligt at tvinge borgere til at tilslutte sig fjernvarme

Energikøb er din lette og hurtige vej til kontante besparelser. Husk altid at ansøge, inden du går i gang med din energioptimering!

Klima- og luftplan – klimaforskning og ren luft i byerne

Skrotningsordning brændeovn 2018
Nu er der åbnet op for den nye skrotningsordning af gamle brændeovne. Ordningen giver folk, der skrotter deres gamle brændeovn, 2000 kroner i tilskud. Det gælder specifikt for brændeovne, der er fra før 1995.

Klima- og luftplan – ammoniak og brændeovne

I regeringens energiaftale er det blevet bestemt, at fra d. 1. januar 2019 skal det ikke længere være muligt, at pålægge forbrugerne nye tilslutnings- og forblivelsespligter til fjernvarme. Det primære argument for afskaffelsen af tilslutnings- og forblivelsespligterne er, at de ikke er holdbare løsninger på længere sigt, da det vil sætte restriktioner på konkurrencen på markedet.

Klima- og luftplan – til land og til søs

Tidligere på måneden offentliggjorde regeringen deres udspil til en ny klima- og luftplan, som bl.a. skal sikre Danmark forbedret luftkvalitet og en reducering af vores udledning af drivhusgasser. Klima- og luftplanen indeholder flere initiativer, som skal sikre regeringens mål.

Ikke mere petrokoks til private husholdninger

Klima- og luftplanen har et stort fokus på at vi kan leve i et sundere klima uden fare for skadelige partikler. Det er især udledningen fra forskellige transportmidler, der er den store synder i udledningen af de sundhedsskadelige stoffer.

Ændring med indflydelse på energikravene

Regeringens klima- og luftplan kommer med en række initiativer, som skal sikre et bedre klima for Danmark. Dette skal gøres ved reducering af CO2, forbedret luftkvalitet og investeringer i forskning. Initiativerne for klimaforskning og renere luft i de største byer er allerede beskrevet i ét af vores tidligere indlæg.

Store investeringer i energiaftalen

Det skal være slut for private husholdninger at fyre op med petrokoks. Sådan kommer det til at være fra årsskiftet, og det nye tiltag skal sikre et bedre miljø.

Afgiftslempelser

Med regeringens nye energiaftale, er der store investeringer på vej. Investeringerne skal sikre, at vi her i Danmark kan dække 55 procent af det samlede energibehov med vedvarende energi i 2030 i modsætning til de 40 procent, som der i dag er dækket.

Reducering af CO2

Elektricitet spiller en stor rolle for energiaftalens planer om en større omstilling til vedvarende energi.

Grøn varme

Vindenergi
Regeringens nye energiaftale har selvfølgelig et fokus på og et mål om, at reducere vores CO2-udslip.

Billigt Elselskab

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at de stigende elpriser har sat sit præg på vores økonomi. Heldigvis ser prognoserne for strømmen mere optimistiske ud, og det virker til, at de høje elpriser snart hører til fortiden.

Læs mere her

Copyright@Energikøb 2023
Top