Muligheder for henvisning af privatkunder for erhverv

Det er et krav, at man har ansøgt og er blevet godkendt inden man går i gang med arbejdet på at energioptimere eller bestiller materialer. Det er derfor vigtigt, at du altid henviser dine kunder før noget arbejde påbegyndes.

Fordelene ved at henvise dine kunder til os

Der er flere fordele for dig, ved at du henviser dine kunder til os. Som udgangspunkt er det en god service for dine kunder, at du henviser dem til os, hvor de kan få et tilskud til den energiforbedring, som du hjælper dem med. Du yder derfor en stor ekstra service til dine kunder, hvoraf mange af dem aldrig har hørt om tilskuddet før. Denne ekstra service som du yder, er samtidig omkostningsfri for dig, da det eneste du skal gøre er at henvise kunderne til os, hvorefter vi tager hånd om resten af processen.

Mulighederne for henvisning af kunder

Du har flere muligheder, når det kommer til at skulle henvise dine kunder om deres energitilskud til os. Du kan vælge at henvise dem mundtligt, hvor du i dialogen fortæller, at der er mulighed for at søge om energitilskud.
Dette kan være en effektiv måde at henvise kunderne på, hvis du altid har en indledende mundtlig dialog med dem, men hvis meget af din kundehåndtering sker på skrift, så har du flere muligheder at vælge mellem.

Du kan vælge at skrive i det tilbud eller anden indledende dokumentation, som du sender ud til dine kunder, at du henviser til Energikøb.dk med energitilskud. Dette betyder, at kunden har tid til at ansøge og blive godkendt til tilskuddet, hvis de vælger at acceptere tilbuddet. Det gør også, at du slipper fuldstændig for at skulle bruge tid på energitilskuddet.
En anden mulighed er, at du kan henvise dine kunder via din hjemmeside. Denne mulighed anbefaler vi dog, at du benytter sammen med at du henviser dine kunder enten mundtligt eller gennem tilbuddet, hvis det ikke er alle dine kunder som nødvendigvis besøger hjemmesiden.

En sidste mulighed som vi også tilbyder, at du kan benytte dig af, er at du kan få lagt vores indberetningssystem ind på din hjemmeside, så dine kunder kan søge om energitilskuddet fra din egen hjemmeside, men hvor det stadig vil være os der administrerer tilskuddet. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at få sat systemet op på din hjemmeside, hvis du skulle ønske det.

Top