Her kan du starte processen med at opnå energitilskud fra Energistyrelsen med hjælp fra EnergiKøb

Mere end 15.000 energispareprojekter har siden 2014 fået hjælp til energitilskud igennem EnergiKøb

Ville du også ønske at det var lettere at gennemskue reglerne for Energitilskud?

Reglerne og lovstoffet er kompliceret når man snakker om at ansøge om energitilskud. Derfor er det vores fornemste opgave, at sikre dig et hurtigt og nemt sagsforløb.

Vi har abejdet med tilskudsordninger siden 2014, og vores erfaring, er at ansøgningsprocessen har været kompliceret for mange. Uden rådgivning kan det være svært at undgå fejl, fejl som gør din sag bliver afvist, og du mister dit energitilskud.

Kom foran de andre

Vælger du at ansøge igennem os, vil vi være rådgiveren du har med hele vejen. Lige fra ansøgningen indsendes, til den afsluttes og tilskuddet er på vej til dig.

Du overlader alt til os – så du ikke behøver bekymre dig om at sidde klar ved computeren når puljerne åbner. Det sørger vi for – og derfor kan vi sikre udbetaling af energitilskud, i stort set hver eneste sag vi håndterer.

Det er dog vigtigt at påpege, at vi ikke kan give 100% garanti for at din ansøgning kommer med, da hver ansøgningsrunde kører efter først til mølle princippet.

Hvad koster det at ansøge om tilskud i Energistyrelsen`s puljer gennem EnergiKøb?.

Vi går først ind og screener hvilke muligheder der er for tilskud i din bolig. Dette bruger vi bla. energimærket til som automatisk hentes ned når du udfylder ansøgningsformularen.

Kommer du ikke over minimumsgrænsen som er 5.000 kr i tilskudsstørrelse, sletter vi bare din ansøgning, uden nogen omkostninger eller bindinger.

For at vi kan varetage din ansøgning på vegne af dig, skal du gå ind via vores onlineformular, og udfylde og underskrive en fuldmagt, samt en ansøgererklæring. Denne giver os lov til på vegne af dig, at oprette og varetage ansøgningen.

Det koster dig 15% af det tilskud vi hjemhenter til dig, for at vi varetager din ansøgning. Vi opkræver selvfølgelig ikke noget honorar – før vi har gjort vores arbejde ordentligt, og sikret dig at Energistyrelsen har givet tilsagn om tilskud til dit projekt.

Du vil blive holdt orienteret gennem hele processen – og får direkte besked, om du får tilsagn om tilskud.

Pris eksempel

Du får tilsagn om 22.000 kr i tilskud til en luft til vand eller jordvarmepumpe. Her koster det dig så 15% af dette beløb i honorar til os, som i dette tilfælde udgør 3.300 kr.

Du får 50.000 kr i tilskud til vinduer, isolering m.m. Her koster det også 15% af dit godkendte tilskud. Så her vil vores honorar være 7.500 kr.

Du vil altid det fulde tilskudsbeløb udbetalt fra Energistyrelsen, som indsættes på din Nemkonto. Betaling for vores arbejde med din sag – vil du modtage en seperat faktura på.

Kom igang med din ansøgning

Nedenunder er nogle dokumenter som du skal udfylde og underskrive, i forbindelse med at vi skal hjælpe dig med at ansøge om tilskud i Varmepumpepuljen der åbner 12 september.

Hvis der drives virksomhed, eller der er anden økonomisk aktivitet på adressen der søges til skal den vedhæftede De minimis erklæring udfyldes. Men kun hvis der er et CVR tilknyttet begge scenarier.

Når du har underskrevet de nødvendige dokumenter, sender du dem retur til denne e-mail: [email protected]  I emne feltet i mailen, skriver du din adresse.

Det koster dig 15% af det tilsagn som Energistyrelsen godkender, at vi hjælper dig med din ansøgning.

Link til vores betingelser finder du her: https://energikoeb.dk/forretningsbetingelser/

Ansøger-erklæring

De minimis erklæring

Hvis der drives virksomhed, eller der er anden økonomisk aktivitet på adressen der søges til skal den vedhæftede De minimis erklæring udfyldes. Men kun hvis der er et CVR tilknyttet begge scenarier.

Vi brænder for at hjælpe?

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til Energistyrelsen tilskudspuljer så tøv ikke med at kontakte os på tlf 71999044 eller e-mail: [email protected]

Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilskudssag.

Copyright@Energikøb 2023
Top