Her kan du starte processen med at opnå energitilskud fra Bygningspuljen med hjælp fra EnergiKøb

Mere end 15.000 energispareprojekter har siden 2014 fået hjælp til energitilskud igennem EnergiKøb

Ville du også ønske at det var lettere at gennemskue reglerne for Energitilskud?

Reglerne og lovstoffet er kompliceret når man snakker om at ansøge om energitilskud. Derfor er det vores fornemste opgave, at sikre dig et hurtigt og nemt sagsforløb.

Vi har abejdet med tilskudsordninger siden 2014, og vores erfaring, er at ansøgningsprocessen har været kompliceret for mange. Uden rådgivning kan det være svært at undgå fejl, fejl som gør din sag bliver afvist, og du mister dit energitilskud.

Kom foran de andre

Vælger du at ansøge igennem os, vil vi være rådgiveren du har med hele vejen. Lige fra ansøgningen indsendes, til den afsluttes og tilskuddet er på vej til dig. Vi filtrerer, alle fejl fra inden din ansøgning sendes til myndighederne, så din ansøgning om energitilskud kan godkendes.

På den måde kan vi sikre udbetaling af energitilskud, i stort set hver eneste sag vi håndterer.

Det er dog vigtigt at påpege, at vi ikke kan give garanti for at din ansøgning kommer med, da hver ansøgningsrunde kører efter først til mølle princippet.

Hvad koster det at ansøge om tilskud i Bygningspuljen gennem EnergiKøb?.

Det koster en procentsats af det tilskud vi hjemhenter til dig, for at vi varetager din ansøgning.

Her er en fordeling af vores honorar:

  • Varmepumper 5%
  • Isolering, vinduer m.m. 10%

Vi går først ind og screener hvilke muligheder der er for tilskud i din bolig. Dette bruger vi bla. energimærket til som automatisk hentes ned når du udfylder ansøgningsformularen.

Kommer du ikke over minimumsgrænsen som er 5.000 kr i tilskudsstørrelse, sletter vi bare din ansøgning, uden nogen omkostninger eller bindinger.

For at vi kan varetage din ansøgning på vegne af dig, skal du gå ind via vores onlineformular, og udfylde og underskrive en fuldmagt, samt en ansøgererklæring. Denne giver os lov til på vegne af dig, at oprette og varetage ansøgningen.

Pris eksempel

Du får tilsagn om 45.000 kr i tilskud til en luft til vand eller jordvarmepumpe. Her koster det dig så 5% af dette beløb i honorar til os, som i dette tilfælde udgør 2.250 kr.

Andre sager som omhandler vinduer, isolering m.m. koster det 10% af dit godkendte tilskud. Grunden til at det koster lidt mere her, er at det kræver mere tid at behandle sager omhandlende klimaskærmsforbedringer.

Du vil altid det fulde tilskudsbeløb udbetalt. Vi opkræver ikke noget honorar, før vi er sikre på at der er penge på vej til dig. Du vil få besked, både når du får tilsagn om tilskud, og når der er tilskudskroner på vej til dig.

Ansøg inden du går igang!

Du skal altid have en godkendt ansøgning om tilskud, inden du accepterer tilbud, køber materialer eller bestiller håndværker. Er du gået igang er det for sent at ansøge om tilskud.

BEMÆRK!

DET KOSTER EN PROCENTSSATS AF DIT GODKENDTE TILSKUD AT FÅ HJÆLP AF ENERGIKØB TIL DIN TILSKUDSANSØGNING.

PROCENTSATSERNE ER:

5% PÅ VARMEPUMPER OG 10% VED ANDRE TILTAG.

Udfyld fuldmagt her til Bygningspuljen her

For at vi kan varetage din ansøgning om tilskud i Bygningspuljen, skal du udfylde bla. en fuldmagt, der giver os lov til, på vegne af dig og varetage din tilskudssag.

Vi brænder for at hjælpe?

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til Bygningspuljen, så tøv ikke med at kontakte os på tlf 71999044 eller e-mail: [email protected]

Vi glæder os til at hjælpe dig med din tilskudssag.