Hvordan var din oplevelse? Giv os din feedback

Vi vil meget gerne høre din mening

Hos Energikøb administrerer vi din energitilskudssag, og vi arbejder altid for, at du får dit energitilskud så hurtigt som muligt. Samtidig bestræber vi os på, at du får god kontakt og god service ikke bare mens din sag bliver behandlet, men også før og efter.

Vores arbejde betyder, at vi holder en tæt dialog med vores kunder. Da vi altid gerne vil forbedre denne kontakt, så du får den bedste service, så er det vigtigt, at vi får noget feedback.

Hvordan var din oplevelse med din tilskudssag?

Vindenergi

DET HAR VORES KUNDER FÅET UD AF ENERGIKØB …

Vejledning i topklasse

Super service, hjælpsomme personer, kan stærkt anbefale jer.

Vi fik hjælp hele vejen

Har INTET at klage over, men mange roser til EnergiKøb.  Jeg repræsenterer en lille andelsboligforening hvor vi har udskiftet 30 varmtvandsbeholdere, med oplysning om at vi kunne få energitilskud, som jeg intet ved noget om. Jeg kontaktede EnergiKøb og kom i kontakt med Martin, han klarede det hele smertefrit og hurtigt for mig. Professionel, meget venlige, har styr på det, rigtig god service, jeg kan varmt anbefale EnergiKøb og mange hilsner til Martin.

Hurtig ekspedition

Oplevede en hurtig, venlig og saglig ekspedition af min ansøgning. Kan varmt anbefales.

Håndværkerne anbefaler

Nemt, smart og sparer os håndværkere for en masse arbejde 👌👍

God og hurtig hjælp

Meget tilfreds med det stykke arbejde energikøb har haft gjort for mig, i mit energisparende projekt.
De gav en god og hurtig hjælp og var der, når man havde brug for dem.

Kun positive ting at fortælle om

Yderst effektive, styr på tingene, kun positivt at fortælle om her. Martin hjalp mig med at få det energitilskud som jeg var berettiget til, hvor andre firmaer prøver at give en noget lavere standard pris og score resten selv. (Det er i hvert fald min oplevelse)
Selv da jeg fik fjumret rundt med mit konto nr. rettede de fejlen på sekundet jeg skrev nærmest. Virkelig en positiv oplevelse, hvis bare man kunne få den service andre steder

Imponerende og hurtig service

Jeg skulle have udskiftet mit gamle koksfyr til nyt pillefyr. Montøren gjorde mig opmærksom på, at jeg ved at skifte til en mere miljørigtig varmekilde, kunne få udbetalt et kontantbeløb fra staten – han fortalte, at det letteste var at kontakte Energikøb. Jeg kontaktede derfor Energikøb og kort efter at have udfyldt papirer og leveret dokumentation, fik jeg udbetalt et pænt kontantbeløb, som svarede til ca. 7% af prisen på det nye pillefyr. MEGET imponerende service. Kan varmt anbefale Energikøb.

Stor ros for god vejledning

Jeg fik hjælp til at indhente tilskud til min energirenovering. Tænk at man kan det overhovedet. Tak for god vejledning. Stor ros herfra.

Copyright@Energikøb 2023
Top