Gratis Rørisolering – Kampagnen er afsluttet

Få dine rør isoleret – Helt gratis

Få gratis rørisolering hvordan

Få isoleret dine rør og vær med til at skabe et generelt lavere energiforbrug i Danmark samt nedsætte udledningen af CO2. På denne måde hjælper du ikke kun din pengepung, du gør også miljøet en tjeneste.

Rørskåle

Har du minimum 10 m. rør, som enten er dårligt isolerede eller måske slet ikke isolerede, så hjælper vi dig med at få gratis alubeklædte eller skum rørskåle til isolering af dine rør.

Hvordan gør jeg?

Det eneste du skal gøre er:

– Opmåle dine rør
– Udfylde formularen her ved siden af
– Trykke send

Dine rørskåle vil herefter blive sendt til den oplyste adresse inden for 2-3 hverdage.

  • Der må være en catch tænker du, intet er gratis i denne verden… Hvad går det lige ud på og hvad forpligter jeg mig til?
  • Du binder dig ikke til noget og modtager ikke efterfølgende uønskede emails med tilbud om solferier, pokerspil og fede lottogevinster.
  • Det eneste du forpligter dig til er, at vi må indberette din energiforbedring og besparelse. Ligeledes skal vi bede dig sende et billede af rørene, når de er blevet isoleret, senest 4 uger efter modtagelsen
  • Hver husstand kan bestille lige så mange meter rørisolering der er behov for. Det eneste krav er at det er isolering af eksisterende rørstræk.

Kampagnen med gratis rørisolering er desværre slut. Men husk at muligheden for at få penge tilbage når du laver energibesparende tiltag i din bolig, stadig er gældende.

Vi har her samlet et lille udpluk af de ting der kan udløse energitilskud til din boligrenovering.

Copyright@Energikøb 2023
Top