Vi søger en studentermedhjælper til en spændende stilling

Studentermedhjælper til Energikøb

Er du på udkig efter et job, hvor du kan udvikle dig fagligt og sætte teori til praksis inden for kommunikation og markedsføring? Så er du muligvis lige dén, som vi søger efter!
Bliv en del af en virksomhed i spændende udvikling og fremgang, hvor du kommer til at få en masse ansvar, og hvor du kommer til at bruge din teoretiske viden om markedsføring og kommunikation.

Dine arbejdsopgaver

Vi søger en dygtig, innovativ og ansvarsbevidst studentermedhjælper, som er klar til at påtage sig rollen som Multimedieansvarlig. Du vil skulle arbejde med virksomhedens annoncering, markedsføring og kommunikation på de sociale medier, samt øvrige online-platforme. Du vil samtidig skulle bruge dine analytiske kompetencer samt kreative færdigheder til at udtænke og planlægge virksomhedens fremtidige kampagner til markedsføring overfor både det private og det erhvervsbetonede segment.
Du vil både skulle arbejde selvstændigt, hvor du udtænker nye tiltag og optimerer på de eksisterende, men du vil samtidig også skulle samarbejde med diverse netværk til virksomheden, som støtter i et varieret omfang.
Du vil samtidig skulle deltage i virksomhedens primære drift især i spidsperioder. Her vil det dreje sig om håndtering af sager, samt håndtering af kunder.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • Udtænke, planlægge og eksekvere markedsføringskampagner.
 • Analysere og optimere igangsatte kampagner.
 • Opdatere sociale medier og hjemmeside med kreativt indhold.
 • Samarbejde med specialister om at skrive tekst af høj kvalitet, der sikrer søgninger og relevans.
 • Sagshåndtering og støtte i den daglige drift.

Du har følgende kompetencer

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor inden for kommunikation og markedsføring, økonomi, eller anden relevant uddannelse, samt at:

 • Du er serviceminded og er klar på at håndtere private kunder.
 • Du er kreativ og forstår dig på at kommunikere dit budskab.
 • Du har erfaring med Office-pakken, og er god til at lære nye it-systemer.
 • Du er avanceret bruger af Excel.
 • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.
 • Du er detaljeorienteret og struktureret.
 • Erfaring med WordPress, Facebook Business Manager, Google Ads og Google My Business er et plus, men ikke et krav.

Vi regner med arbejdstid på ca. 15 timer om ugen selvfølgelig med fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Martin på mlq@energikoeb.dk eller tlf 71999046. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så send gerne dit CV og din ansøgning til mlq@energikoeb.dk.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

EnergiKøb er en virksomhed der har specialiseret sig i at håndtere og administrere energibesparelser/energitilskud for private, virksomheder og kommuner samt alle andre der vil energioptimere. Vi yder uvildig energirådgivning og brænder for at finde rentable energibesparelses forslag i samråd med vores kunder, samt altid at fastholde et højt service niveau. For yderligere information kan du besøge vores hjemmeside på www.energikoeb.dk