Tilskud til virksomheder

Energiselskaber skal mindske CO2 udslippet i Danmark

Energiselskaberne (el, gas, fjernvarme og olieselskaberne) i Danmark har fået til opgave at sørge for, at vi alle sammen sparer på energien (både el og varme). Hvert år får selskaberne et energisparemål, som de skal sørge for at vi som forbrugere når. Det gælder både energibesparelser i virksomheder, boliger samt sommerhuse.

Om energispareaftalen

Energispareaftalen er udviklet i et samarbejde mellem el-, naturgas-, fjernvarme- og olieselskaber, som alle er forpligtet til at gennemføre energibesparelser hos private forbrugere, virksomheder, det offentlige, m.m.

Tilskud til virksomheder – Energibesparelser

Energikøb giver dig muligheden for at indberette og få tilskud for dine energibesparelser. Dette gælder uanset om du laver energiforbedringer hos kunder eller i egen virksomhed. Via vores indberetningsystem, har vi formået at forenkle processen når du vil søge om tilskud til dine energiforbedringer.

Når du opretter en sag, vil du med det samme kunne se hvad du får i tilskud. Se hvordan du nemt håndterer dine energibesparelser og hvad det udløser af tilskud i nedenstående video:

Med partner app`en bliver det endnu lettere at indberette energibesparelser:

Ansøg om tilskud til gasfyr i 2015 her