Tilskud til hulmursisolering

OBS: Der gives ikke længere tilskud til hulmursisolering!

Men se de andre muligheder for tilskud i energispareoversigten her. 

Hvis du overvejer at få lavet en hulmursisolering, så er det naturligvis væsentligt, at man sørger for at få kigget på det økonomiske asp

tilskud hulmursisolering

ekt, eftersom det naturligvis er noget, der kan være forholdsvis dyrt at få lavet. Dog vil der forelægge mulighed for, at du kan få et tilskud fra energisparepuljen til at få udført hulmursisoleringen, og det vil faktisk meget ofte gøre sådan, at det sagtens kan betale sig at få udført en hulmursisolering af sin bolig.

Hvorfor kan jeg få et tilskud til at få lavet hulmursisolering?

Den primære grund til, at du kan få et tilskud til denne renovation af din bolig er, at der fra statslig side er blevet lavet en lov, som gør, at energiselskaberne i Danmark har pligt til at yde tilskud til energireducerende renovationer, som du vælger at få lavet i dit hjem. Hulmursisolering hører til blandt en af de ting, som er tilskudsberettigede, og derfor kan du få penge som et tilskud til at få dette klaret.

Hvor meget skal jeg regne med at få i tilskud i forbindelse med renoveringen?

Når isoleringen skal laves, så er der en række væsentlige parametre, som kan have en markant indflydelse på, hvor meget du kan få. Det er naturligvis sådan, at det areal som folk skal have isoleret kan være meget forskelligt, da det naturligvis ikke er alle, der har en bolig i den samme størrelse. Der kan godt være en væsentligt variation i størrelsen på folks boliger, og det vil naturligvis også gøre, at det vil være mere bekosteligt for nogle folk at få udført en hulmursisolering end andre.

Det er dog sådan, at tilskuddet du vil få tildelt fra energipuljen, vil være baseret ud fra hvor stor en energibesparelse, du vil komme til at opnå på årlig basis, efter du har fået lavet din renovering. I praksis vil dette altså betyde, at jo større areal du har fået renoveret, og jo mere du har sparet efter renoveringen har fundet sted, jo mere skal du regne med at kunne få i tilskud.

Tilskuddet er ikke baseret på din faktiske udgift til materialer og håndværker, men kun baseret på den efterfølgende energibesparelse. Du kan derfor selv vælge at udføre opgaven og dermed spare endnu mere og du kan frit vælge imellem de forskellige godkendte typer af isoleringsmaterialer på markedet.
Sådan sikrer du dig det bedste tilskud
Klik på ansøg om energitilskud nu, på den grønne knap herunder og opret dig i vores system.

Når du har udfyldt din ansøgning, vil du efter få dage modtage en forhåndsgodkendelse, og nu kan du påbegynde din isolering.
Når du er færdig indsender du kvitteringerne og efter 4-6 uger vil du modtage et skattefrit tilskud direkte ind på din egen bankkonto.

Copyright@Energikøb 2023
Top