Tilskud til pille og halmfyr – erhverv og landbrug

Vil du gerne have udskiftet dit halmfyr til et andet halmfyr, der kan formindske dit forbrug af energi er du en af de heldige. Du har nemlig gode muligheder for at få et tilskud, der kan dække nogle af dine udgifter, hvilket mange synes er en god hjælp.
At skifte dit halmfyr ud med et andet fyr betyder ofte, at du vil reducere dit energiforbrug med over 100.000 kWh om året. Endda er det blevet set nogle steder, at der har været en besparelse på over 750.000 kWh om året.

Grunden til at det er muligt for dig at søge tilskud, er at Danmark indgik en række aftaler med nogle andre lande, således at vi skulle nå nogle bestemte miljøvenlige mål inden udgangen af 2020.

Samtidig har Danmark også en række interne mål (fx Århus som gerne vil være fossilfrit i 2050).At spare på energiforbruget gør ligeledes, at vi ikke presser landet til at investere i flere kraftværker mm.

Brug en rådgiverenergitilskud pillefyr og halmfyr

Rådgiverne tager oftest en bid af dit energitilskud for at håndtere din tilskudssag.

Det vil være en aftalt procentdel, og det vil altid være en god ide at alliere sig med en erfaren rådgiver, som kender til tilskudordninger.

På den måde slipper du for al den tunge administration, og du får med næsten garanti altid dit tilskud udbetalt.

Det gode er at du først betaler i det øjeblik rådgiveren har sikret dig dit tilskud, og der peneg på vej til dig. Det er det man kalder No Cure No Pay.

Hos EnergiKøb kan de hjælpe dig med hele procesen når du skal have tilskud til nyt halmfyr.

Du kan via deres hjemmeside også få gratis energirådgivning.

Skift fra oliefyr til halmfyr – og spar mange penge

Noget af det som du kan få mest tilskud til, er hvis du udskifter dit oliefyr til et halmfyr.

En af grundene til hvorfor mange energiselskaber vil stå i kø for at tale med dig, hvis du skifter fra et oliefyr til et halmfyr, er at du først og fremmest skifter til en vedvarende energikilde. I 2020 målene er det et krav at 30% af Danmark består af vedvarende energi.

Samtidig vil du, som vi nævnte ovenover, komme til at spare rigtig meget af dit energiforbrug.
Ja, faktisk har det vist sig at folk som tidligere er gået fra et oliefyr til et halmfyr har fået 70% af omkostninger dækket med energitilskuddet.

Udover at få tilskuddet vil du også få en anden økonomisk gevinst – nemlig det du sparer pr. år.
Det beløb som du vil spare pr. år kan være mange penge, alt efter hvor meget olie du brugte pr. år.

Der findes flere forskellige værktøjer på nettet, der kan gøre det muligt for dig at se hvor meget du vil komme til at spare pr. år. Hvis det er et tilskud i den størrelsesorden som vi har beskrevet, bør du altid kontakte Energikøb således at de kan støtte dig og være med under hele forløbet.

Copyright@Energikøb 2023
Top