Tilskud til isolering

Som boligejer i Danmark kan du få et tilskud til at få lavet isolering i dit hjem, og det er en af de ting, som rigtig mange mennesker vælger at få lavet. Der er rigtig mange fordele ved, at du får lavet isolering af din bolig. Først og fremmest er der den lavere varmeregning år for år, men også det forbedrede indeklima og højere energimærkning. Vælger du at isolere hele huset er det  faktisk relativt meget, der kan spares.

Hvor meget kan jeg få i tilskud til isolering?

Når du skal have et tilskud til isolering af din bolig, så vil det beløb du kan få afhænge meget af hvor omfattende en energirenovering, du skal have i dit hjem. Der findes flere forskellige typer af isolering af en bolig. Ofte vælges eksempelvis hulmursisolering, men loftsisolering står også højt på listen. Alt afhængig af hvilken type af isolering samt hvor stor et areal der skal isoleres, vil størrelsen på det tilskud du kan få svinge væsentligt. Din eksisterende varmekilde, har også indflydelse på beregningen.

Der bliver fra energiselskabernes side givet et tilskud ud fra hvor stor en energibesparelse, som du vil have mulighed for at opnå, hvis du vælger at få en håndværker til at isolere din bolig. Jo større besparelse du vil komme til at opnå, som følge af den nye isolering, jo mere vil du kunne få i tilskud.

Uanset om du vælger at få lavet hulmursisolering eller kælderisolering, vil der ofte være en hel del kroner at spare, og det kan derfor på sigt være en fremragende investering at få isoleret sin bolig.

Følgende typer isolering, kan forhåndsgodkendes:tilskud til isolering

– Isolering af loft mod tagside
– Isolering af etageadskillelse
– Isolering af loft mod uisoleret loft ved tag.
– Isolering af hulrum i vægge( Der gives ikke længere tilskud til nogen former for hulmursisolering)
– Isolering af skunk og andre hulrum mod uisolerede vægge
– Indvendig isolering af vægge
– Udvendig isolering af vægge
– Isolering af gulv mod krybekælder eller mod jord/beton
– Isolering af opvarmet kælder også udvendig
– Isolering af varmeførende rør i uopvarmede rum

Materialevalget til isoleringen er ikke af betydning, kun isoleringsværdien, det står derfor frit for, at vælge mellem de godkendte typer isoleringsmaterialer på markedet.
Er den påtænkte type isolering ikke nævnt, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Få 4 uforpligtende tilbud på din isolerings opgave fra vores samarbejdspartnere.

Hvem kan jeg få tilskuddet udbetalt fra?

Det er de danske energiselskaber, der fra statslig side har pligt til at bidrage til et reduceret energiudslip, og derfor er det dem, som du vil få udbetalt dit tilskud fra. Der findes i Danmark flere forskellige energiselskaber, som du kan få udbetalt penge fra og dem sørger EnergiKøb for at kontakte, så du får den bedst mulige pris.

Hvordan kan jeg søge om at få tilskud til isolering?

Her på hjemmesiden opretter du dig under topmenu punktet ”Indberet”. Der vælger du boligstørrelse og typer af isolering.
Et par dage efter din ansøgning er sendt, vil du modtage en forhåndsgodkendelse og herefter kan du påbegynde isoleringsprojektet.

Er det alle mennesker, der har mulighed for at ansøge som at modtage tilskud til isoleringen?

Det er ikke helt alle, der kan ansøge omkring tilskud til isolering. Hvis du er nybygger, så vil der som udgangspunkt ikke forelægge mulighed for, at du kan få et tilskud til isoleringen, men det er dog sådan, at der er enkelte energiselskaber, der har valgt at give nybyggere mulighed for at få et tilskud.
Hvis du er nybygger, og du godt kunne tænke dig at finde ud af, hvilke muligheder du har for tilskud, så kontakt os gerne på mail info@energikoeb.dk eller telefon 71999044.

Indberetning tilskud